Aanmelden voor de workshop make-up

Je kunt je aanmelden voor een workshop ‘make-up met Dr.Hauschka’ door een e-mail te sturen naar contact@zuivere-schoonheid met de tekst ‘aanmelding workshop’ in de onderwerpregel. Dit is een vrijblijvende aanmelding, dus zonder (betalings-) verplichtingen.
Na ontvangst van je aanmelding wordt er in onderling overleg een datum voor de workshop vastgesteld.
Vervolgens krijg je een uitnodiging om je definitief aan te melden voor de workshop.
De workshop wordt dan (met een datum) in de webshop klaargezet. Na ontvangst van je definitieve aanmelding en betaling ontvang je hiervan een bevestiging.

Workshop make-up met Dr.Hauschka

Wil jij een gezellige en actieve verwenmiddag en in een ontspannen sfeer de natuurzuivere, biologische make-up van Dr. Hauschka ervaren?

Boek dan een workshop make-up met Dr.Hauschka bij Zuivere-Schoonheid!

Wat houdt de workshop in?
Je maakt tijdens de workshop kennis met Dr.Hauschka gezichtsverzorging en cosmetica. Eerst volg je de basisstappen 1-2-3 van de gezichtsverzorging. Daarna ga je aan de slag met de natuurzuivere, biologische producten uit de make-uplijn en er is ruimte voor een persoonlijk advies. Ervaar zelf wat de make-up van Dr. Hauschka cosmetica voor jouw gezicht doet!

Er wordt gewerkt in een groep van maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijk advies. Je krijgt thee, koffie, glaasje cava of vers sap.

Na afloop krijg je een Dr.Hauschka goodie bag (Dr.Hauschka tasje met miniproducten voor de basisverzorging), en ontvang je een kortingsbon van € 10, te gebruiken voor een Dr.Hauschka behandeling naar keuze. De prijs voor deze privé-workshop is € 140 per persoon.

Locatie en datum

datum: wordt nog bepaald
tijdstip: ‘s middags tussen 13-16 uur
locatie: Salon Zuivere-Schoonheid
Vuurland 29 2548 WH Den Haag
(A4 afslag 12 Den Haag Zuid /
Wateringse Veld)
telefoon: 06 24216082 (ook Whatsapp)
e-mail: contact@zuivere-schoonheid.nl