De Dr.Hauschka hand- of voetbehandeling

De Dr.Hauschka Lichaams- en Gezichtsbehandelingen vullen elkaar perfect aan. Het verenigende element in deze behandelingen is het aansluiten op – en gebruik maken van – het natuurlijke ritme van ons lichaam.

De Dr.Hauschka hand- of voetbehandeling is een luxe cosmetische behandeling voor de handen of voeten (geen manicure of pedicure). De behandeling begint met een geurig handen- of voetenbad, de nagels worden verzorgd met Dr.Hauschka Nagelolie, er volgt een reinigend masker, een huidconditioner, een arm- en handmassage of onderbeen- en voetmassage met een Dr.Hauschka Bodyolie, een crèmemasker, warme kompressen en een dagverzorging.

Deze behandeling is alleen te boeken in combinatie met een andere behandeling, bijvoorbeeld met een (Klassieke) Dr.Hauschka gezichtsbehandeling, zie de informatie hieronder.

Duur

45 minuten

Prijs

€ 50

Reserveren  De Klassieke Dr.Hauschka gezichtsbehandeling

  1. verwarmen

  Het klinkt verrassend: een gezichtsbehandeling die met een voetenbad begint! Warme voeten zijn echter belangrijk om te komen tot de totale ontspanning die zo belangrijk is bij de klassieke Dr. Hauschakabehandeling. Omdat wij veel met ons hoofd werken en de voeten daardoor koud kunnen worden, zorgt een geurig Dr.Hauschka voetenbad ervoor dat we weer bij onszelf komen. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een gevoel van welbehagen.

  2. ontspannen

  Deze stap bestaat uit voet- en onderbeenuitstrijkingen met Dr.Hauschka Been Tonic en Voetcrème in een ritmische beweging, hierdoor komt het hoofd tot rust. Passieve hoofdbewegingen, het uitstrijken van de haren, actieve bewegingen met de armen en passieve arm- en handuitstrijkingen met hand- en bodycrème zorgen voor ontspanning van de nek- en rugspieren.

  3. loslaten

  Dit is het moment van de dieptereiniging. Het gezicht, hals en décolleté worden eerst behandeld met warme lavendelkompressen. Hierna wordt de huid zacht maar grondig gereinigd met Dr.Hauschka reinigingsmelk, reinigingscrème en een reinigend masker.

  4. lymfestimulatie: zacht stromen

  De lymfestimulatie met penselen is een uniek onderdeel en het hart van de behandeling. Met de penselen worden ademende bewegingen in het gezicht en de hals uitgevoerd. Deze penseelmassage geeft impulsen af aan de ritmische stroming van de bindweefselvloeistof in het onderhuidse bindweefsel en het lymfesysteem. Deze stap heeft een omvangrijke, harmoniserende uitwerking die het immuunsysteem ondersteunt en zorgt voor het ontgiften van het lichaam.

  5. ontvangen

  Dit is het gedeelte waarbij de huid intensief verzorgd wordt. Afgestemd op het huidbeeld krijgt het gezicht speciale verzorgende ampullen met een Dr.Hauschka huidconditioner, een passend verzorgend masker en oogkompressen. Ook wordt het decolleté zacht gemasseerd met warme olie of met een luxe bodymilk.

  6. beschermen

  Nu is het tijd om te ontwaken uit een diepe ontspanning. De huid wordt versterkt met een gezichtslotion en er wordt een hydraterende dagverzorging aangebracht.

  7. ontwaken

  In de laatste stap van de behandeling keert u terug naar de realiteit door een complete strekking / uitrekking van het hele lichaam, vanaf de voeten. De huid heeft na afloop van de behandeling de ‘Dr.Hauschka glow’, een zachte doorschijnende stralende glans gekregen. Na een Klassieke Dr.Hauschka behandeling kunt u er lichamelijk en geestelijk weer tegenaan!

  Een Dr.Hauschka Schoonheidsspecialiste zal haar cliënt altijd integer en met zorg tegemoet treden.

  Een behandeling reserveren?