Klassieke Dr.Hauschka Duo Gezichtsbehandeling met lunch (voor 2 personen)

Gun jezelf en iemand anders (je vriendin / moeder / dochter) een hele speciale korte vakantie en boek deze Klassieke Dr.Hauschka Duo Gezichtsbehandeling met lunch (voor 2 personen).

Je wordt ontvangen met koffie / thee / bonbons. Daarna gaat één van jullie naar de salon voor de Klassieke Gezichtsbehandeling. De ander heeft de beschikking over de serre en tuin waar je heerlijk kunt zitten met een boek, of je maakt een wandelingetje door het groen naar de Schaapweimolen.

De behandeling begint met een geurig voetenbad, het uitstrijken van je benen, voeten, handen, armen, haren en hals laten jou ontspannen. Geurige warme compressen vormen de ideale voorbereiding op de gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met een ampullen kuur regenereren je huid.

De penseelmassage vormt het hart van de behandeling, deze bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem.

Dan is het tijd voor de lunch: luxe sandwiches met een glaasje biologische cava of vers sinaasappelsap.

Na de lunch neemt de ander plaats in de behandelstoel.

Na afloop krijgen jullie nog een drankje om de middag samen af te sluiten. Helemaal ontspannen en met een verzorgde huid gaan jullie weer naar huis ?

De prijs voor deze behandeling is € 299 voor 2 personen inclusief lunch. Voor een duo-behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 50 extra berekend.
Deze behandeling is uit te breiden met wenkbrauwen kleuren (€ 15) of epileren (€ 10) en/of onzuiverheden verwijderen (€ 10).

Duur

4:30 uur

Prijs

€ 325

Reserveren