De Klassieke Dr.Hauschka lichaamsbehandeling

De Dr.Hauschka Lichaams- en Gezichtsbehandelingen vullen elkaar perfect aan. Het verenigende element in deze behandelingen is het aansluiten op – en gebruik maken van – het natuurlijke ritme van ons lichaam.

Tijdens de Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling wordt je hele lichaam gemasseerd met zachte strijkingen. De verwarmende, strijkende aanrakingen worden niet onderbroken door kneden, plukken of vaste knepen.

Naast de Klassieke Dr.Hauschka lichaamsbehandeling is er ook een deelbehandeling voor de rug (zowel ontspannend als reinigend), voor de voeten en handen en een verstevigende behandeling voor de benen. Er is ook een Herstellende Oliebehandeling (oliepakking) voor het Lichaam.

De Lichaamsbehandeling is ook te boeken als een kuur van 6 behandelingen in 6 maanden, je betaalt dan voor 5 behandelingen ineens en ontvangt de 6e behandeling gratis.
Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

Duur

90 minuten
(plus 15 min rust)

Prijs

€ 155

Reserveren  De Klassieke Dr.Hauschka lichaamsbehandeling

  De Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling bestaat al sinds 1996 als therapeutische lichaamsbehandeling. Deze behandeling wordt alleen aangeboden door Dr. Hauschka Therapeuten, die hiervoor een speciale opleiding hebben gevolgd en regelmatig een bijscholingstraining volgen bij Dr.Hauschka Nederland.

  1. verwarmen

  Ook de Klassieke Dr.Hauschka lichaamsbehandeling begint met een voetenbad. Warme voeten zijn belangrijk om te komen tot de totale ontspanning die zo belangrijk is bij een Dr. Hauschka behandeling. Omdat wij veel met ons hoofd werken en de voeten daardoor koud kunnen worden, zorgt een geurig Dr.Hauschka voetenbad ervoor dat we weer bij onszelf komen. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een gevoel van welbehagen. De behandelstoel is bovendien verwarmd, zodat je gedurende de behandeling niet afkoelt. Het deel van het lichaam wat niet wordt gemasseerd is bedekt met een zacht flanellen laken.

  2. ontspannen

  Tijdens de behandeling van ongeveer anderhalf uur masseert de therapeut je gehele lichaam (met uitzondering van de bikini-zones). De therapeut kiest een passende Dr.Hauschka bodyolie voor je uit en met licht geoliede handen strijkt zij in ademende, ritmische bewegingen over de huid van je lichaam. De verwarmende, strijkende aanrakingen worden niet onderbroken door kneden, plukken of vaste knepen.

  3. het ritme in de lymfestimulatie: zacht stromen

  Ritme komt terug in de manier waarop je wordt aangeraakt. Met de handen van de therapeut worden ademende bewegingen over het hele lichaam, het hoofd en het gezicht uitgevoerd. De zachte massage geeft impulsen af aan de ritmische stroming van de bindweefselvloeistof in het onderhuidse bindweefsel en het lymfesysteem. Dit heeft een harmoniserende uitwerking die het immuunsysteem ondersteunt en zorgt voor het ontgiften van het lichaam.

  4. de hele mens

  De behandeling begint met het zachtjes uitstrijken van je rug. Er volgen cirkelende bewegingen over rug en schouders, bekken en heupen. Daarna komen de achterkant van het hoofd, armen en handen, benen en voeten aan de beurt. Halverwege de behandeling draai je je om en wordt de behandelstoel in een comfortabele knikstand gezet. De voorkant van de benen, de buik, armen en décolleté komen aan de beurt. Als laatste wordt je gezicht gemasseerd. Laat je zacht aanraken en ontspan volledig.

  5. rusten

  Nadat het hele lichaam en hoofd zijn gemasseerd is het tijd voor een korte rust. Er worden Dr.Hauschka oogcompressen op de ogen gelegd en je hebt de tijd om tot jezelf te komen.

  6. ontwaken

  Nu is het tijd om te ontwaken uit een diepe ontspanning. In de laatste stap van de behandeling keert u terug naar de realiteit door een complete strekking / uitrekking van het hele lichaam, vanaf de voeten. Na een Klassieke Dr.Hauschka lichaamsbehandeling kunt u er lichamelijk en geestelijk weer tegenaan!

  7. resultaat

  De ritmisch, ademende kwaliteit van de aanraking met vloeiende bewegingen leiden tot bewustwording en geeft energie. Met deze behandeling maak je weer contact met jezelf en voel je je lekker van top tot teen.  De Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling versterkt de levenskrachten, bevordert de doorstroming van de lymfe en stimuleert daardoor de regeneratie en de gezondheid van lichaam en geest.

  Een Dr.Hauschka Schoonheidsspecialiste zal haar cliënt altijd integer en met zorg tegemoet treden. 

  Een behandeling reserveren?